De gîtes ( Gauguin, Renoir, Degas en Monet ) maken deel uit van een bebouwing dat vroeger een geheel vormde met een boerderijencomplex. Het “Domaine” is een voormalig rentmeestershuis behorende tot het ernaast gelegen “Chateau de la Falessie”. De toenmalige bewoner had de zorg voor dertien in de omgeving liggende boerderijen

De vroegste bebouwing van dit rentmeestershuis (een kleine ruïne) dateert uit de dertiende eeuw en de rest van de bebouwing dateert uit de zeventiende eeuw. Het geheel is opgetrokken uit natuursteen. De dikke stenen muren en de eikenhouten balken bepalen de sfeer.

Op het landgoed bevinden zich twee, in elkaar overlopende, vijvers. Deze vijvers worden gevoed door een bron. In de grote tuin is het heerlijk vertoeven tussen de vele soorten bomen en struiken. Zonnige en schaduwrijke plekjes wisselen elkaar af. Bij het zwembad kunt u, als huurder in de Gîtes Gauguin, Degas, Renoir en Monet, afkoeling zoeken of heerlijk genieten van de zon op het terras, met een panoramisch uitzicht over het heuvelachtige landschap.

lavareille 002De gite Lavareille is geschikt voor vijf personen. De gite is op ongeveer één kilometer gelegen van het dorpje Génis.

De gite Lavareille beschikt over een klein privé zwembad , om af te koelen. en een grote tuin van 1700 m2. De inrichting is zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Direct vanuit de gite kunt u prachtige wandelingen maken. De gite Lavareille bezit veel privacy en veel ruimte rondom het huis, met een prachtig uitzicht.